ca

Forum Cabello.com
El forum sobre el cabello es el lugar virtual para satisfacer para hablar sobre el pelo.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskthsltrsvukvi

Enter in Forum Cabello.com


Forum Cabello.com : El fòrum de perruquers è una secció per a perruquers a la trobada i intercanvi d\'experiències i opinions. Cabells Fòrum professionals experts en si mateixos, que desitgen conèixer perruqueria creativa, intercanviar opinions sobre productes i tècniques en la indústria a més aquelles è interessats en el món de la moda del cabell en General. Un fòrum dedicat a la perruqueria i el cabell: on cada ò pu parlar sobre les seves experiències i expressar la seva opinió sobre la à de qualitat de productes i establir debats. Aquesta è el fòrum adequat per a aquells que volen intercanviar coneixements d\'un Professional a un altre, trobar respostes, consells i idees pel seu propi saló i del seu rendiment. El fòrum de bellesa on es pot discutir totes les qüestions, de pi ù pi ù difícil de llegir junts trobar les millors solucions per fer cada vegada més eficient ù el seu treball.

Encyclopaedic hair website

Forum Cabello.com capelli Forum Cabello.com acconciature Forum Cabello.com estetica Forum Cabello.com moda-capelli Forum Cabello.com salute Forum Cabello.com parrucchieri

Forum Cabello.com - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Forum Cabello.com, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Forum Cabello.com, GLOBElife, pelo rubio, productos para el cabello de la marca, industria de la peluqueria, empresas tintes de pelo, profesionales fabricantes de productos para el cabello, líneas de productos de la fábrica para terceros, etiqueta privada, accesorios para el cabello, minoristas de productos de peluquería.
Forum Cabello.com, venta al por mayor productos para el cabello vendedores, distribuidores de productos para peluquerías, agentes de peluqueros, salones de belleza, investigación de mercados en el sector de la moda del cabello, equipamiento para peluquerías, engrosamiento del cabello, información cabello, productos de peluquería noticias, tiendas de muebles peinado.
Forum Cabello.com, importaciones y exportaciones, suministros de peluquería

Gossip & News

02 Aug 19
Jamie Stevens

This collection encapsulates the hairstylist's signature style, a mix of contrasting textures, long and short hair and a vibrant background of shapes and colours to complement the hair and clothes and make the images pop. The hairstylist loves working on all types of hair and treat it as a fabric on which he can create a limitless of looks.

Collection: Vibrancy
Ph: Jens Wikholm
Make-up: Jess Mowbray & Doey Drummond
Stylist: Robert Morrison

hair-collections

02 Aug 19
Rainbow Room International Uddingston

Collection: Congress

hair-collections

01 Aug 19
DEADIVA-NUOVA-SEDE

DEADIVA, azienda leader nella produzione di accessori
professionali per parrucchieri come phon, ferri, piastre
e macchine puliscispazzole, ti invita a scoprire la sua
NUOVA SEDE.

DEADIVA si è trasferita a Ferno (Varese), in Via Quarto 10.
In un ambiente moderno e luminoso, l'azienda si impegna
ogni giorno a cercare soluzioni all'avanguardia per migliorare
sempre più il lavoro del parrucchiere. 

Gli uffici

Il reparto lavorazione

01 Aug 19
Klaus Peter Ochs

Collection: Cyborg Men
Ph: Laurence Laborie and Studio Zajaczek
Make-up: Florent Pellet
Stylist: Mickael Komer and Elmarie Lignier
Artistic Team: Davide Carsidona, Lisa Raab and Vanessa Schwebel

hair-collections

01 Aug 19
Matjaz Cej

Collection: Salon
Ph: Matjaz Cej
Make-up: Matjaz Salon

hair-collectionsEnter in Forum Cabello.com